GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GY.I.K.

Házhozszállítás esetében 2800 Ft a szállítási költség, ha pedig FOXPOST csomagautomatába kéred, akkor 1600 Ft. 

A rendelés leadása után, az általad választott szállítási mód szerint futárral házhoz szállítjuk, vagy FOXPOST csomagautomatában helyezzük el, ahol szinte bármikor átveheted. Fizethetsz előre utalással vagy utánvéttel is.

Mivel saját készítésű, kézműves termékekről van szó, kérjük türelmedet, rendelésed legkésőbb 5-7 munkanap alatt érkezik meg hozzád.

Ha bármilyen okból termékünkkel nem vagy elégedett, azt 30 napon belül visszaküldheted részünkre és mi visszatérítjük az árát a szállítási költséggel együtt. Ebben az esetben küldj egy e-mailt az info@betonstyle.hu címre.

Típustól függően 400g és 1300g között mozog a súlyuk.

Kérheted más mutatóval is az óráinkat, csak írj nekünk egy emailt az info@betonstyle.hu címre, mondd el mit melyik órát, melyik mutatóval szeretnéd és ha teljesíthető a kérésed (kompatibilisek az általad váalsztott mutató az általad választott órához), akkor örömmel teszünk neki eleget.

Óráink csak „beton színben” érhetőek el; dolgozunk rajta, hogy a későbbiekben ugyanezen alapanyagból több színben is elkészítsük termékeinket(fekete, sárga, bordó). Erről értesíteni fogunk a Facebook oldalunkon, ezért kérlek kövess be minket itt: BetonSyle.hu

Nem igényelnek ápolást. Esetlegesen száraz ruhával lehet letörölni róla a port. Arra vigyázz, hogy olajos, zsíros kézzel ne fogd meg őket, mert foltot hagyhat. Ha mégis összekoszolódna, száraz szivacssal óvatosan dörzsölve tudod eltávolítani róla a szennyeződést.

Falba fúrt tipli és csavar segítségével – ami 2cm-nél nem áll jobban ki a falból – egyszerűen falaksztva. Lehet tégla és gipszkarton falra is elhelyezni, arra figyeljünk, hogy mindig a fal anyagának megfelelő tiplit és csavart válaszzuk.

Magának a betonnak nem árt, viszont az óraszerkezetet érdemes óvni a nedvességtől és a fagytól.